Thomas viering 26 Mei om 11.30 in Harderwijk Plantagekerk

Foto: ©PG Harderwijk

Op zondag 26 Mei 2024 organiseert de Protestantse Gemeente Harderwijk, een Thomas  viering in de Plantagekerk. Thema:  Zacht(v)aardig

Thomas viering

We zien veel hardheid om ons heen, in de wereld, in de politiek, en misschien in je persoonlijk leven. Daarom zoeken we deze Thomasviering de zachtheid. Zachtheid wil omarmen wat in je zit, en wat er op je af komt. Zachtheid zoekt menselijkheid en vreedzaamheid. In de geweldloosheid van Jezus, en van vele anderen, zie je een krachtige en standvastige weg voor deze zachtheid, met God als bron. “Mijn kind, wees zachtaardig in wat je doet, dan ben je geliefder dan iemand die geschenken geeft”, zegt Jezus Sirach. Als activiteit in deze Thomasviering kun je een brief schrijven (aan jezelf?), en je kunt meedoen met het verhaal van de Barmhartige Samaritaan. Ook kun je kiezen voor meditatieve muziek en het ontvangen van een zegen. Kom je ook, zoeken naar zacht(v)aardigheid?

Van harte welkom namens het Fakkelteam en ds. David Kroeze!

De viering is ook online te volgen via www.pgharderwijk.nl/live-stream Adres: Stationslaan 136 in Harderwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen