Avondje uit voor €5. Vanavond in Theater Harderwijk

Foto: Blijsie audiovisueel

Een geweldige avond uit voor slechts € 5,00,

Avondje uit dankzij Harderwijk Maakt Het

Vanuit de nieuwe talkshow “Harderwijk maakt het ” is er voor een breed publiek, samen met partners/sponsoren, op 25 februari een theatervoorstelling geproduceerd met uitstekende Nederlandse en Spaanse artiesten, zoals de Spaanse Andrea Bocelli. De organisatie van “Harderwijk Maakt Het” biedt u deze spetterende theatershow aan voor slechts € 5,00. ( op=op)

4FUN

A Magic Night is een concert op een initiatief van de makers van het nieuwe TV-programma “Harderwijk maakt het”.
In het voorprogramma staat 4FUN, 4 stijlvolle zangeressen uit Amersfoort. De dames zetten muziek neer uit de jaren 70-80, van pop/soul en easy-listening. Een feest van herkenning voor de liefhebber! 4FUN heeft zich de afgelopen jaren verdiept in het repertoire van de Andrews Sisters en hier een speciale act van gemaakt. Dit blijkt een succes formule!  4FUN weet tijdens hun optredens de aandacht te trekken van het publiek, door hun enthousiasme, hun uitstraling en performance. Zij worden begeleid door die 16-koppige New Manhattan Bigband.

Essence

Als hoofdact komt de Spaanse vocalistengroep Essence voor een eenmalig debuutconcert naar Harderwijk. Essence krijgt internationaal aandacht door hun optredens op cruiseschepen waar ze avond aan avond voor ruim 1.200 bezoekers optreden. Essence wordt gevormd door twee tenoren en een sopraan. Tijdens een gevarieerde show kunt u genieten uiteenlopende muziek van blues, rock tot opera. De Spaanse media spreken zich bijzonder lovend over Essence.
De entreeprijs voor het swingende avondje uit bedraagt slechts € 5,00 per persoon zodat het concert voor een breed publiek toegankelijk is.
Flyer Essence 4Fun Bigband

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen