Middag om in te lijsten

Er zijn weinig sportparken die kunnen tippen aan de Strokel, maar sportpark Nieuw Zuid van Quick Boys in Katwijk komt aardig in de buurt. Het sportpark van Quick Boys gelegen midden in de duinen van Katwijk aan Zee ademt een en al voetbal. Schitterende velden, prachtig hoofdveld met natuurlijk de Dirk Kuyt-tribune. Een club met een prachtige historie in het zaterdagamateurvoetbal. Een plek waar VVOG ook thuis hoort en zo werden de Harderwijkers ook ontvangen. Respect voor elkaar en de historie van beide clubs.

Eerste kwartier

Voor de VVOG-ers die erbij waren werd het een wedstrijd om niet snel te vergeten. Een gedurfde opstelling van Ed Engelkes met veel aanvallend ingestelde spelers. Na 14 minuten was het raak. De keeper van Quick Boys verkeek zich op een lange bal en Jeremy de Graaf was er als de kippen bij en scoorde de 0-1. Het overwicht van VVOG werd beloond.

Thuisploeg

Na dit doelpunt kreeg Quick Boys iets meer de overhand en VVOG kon zich moeilijk onder de druk uitspelen. In de 35e minuut resulteerde dit in een voorzet van rechts die onfortuinlijk in eigen doel werd gewerkt. 1-1. VVOG liet zich niet van de wijs brengen en na 4 minuten lag de bal weer in het net, wederom Jeremy de Graaf. Hij omspeelde de keeper wonderschoon en afronden was een koud kunstje 1-2. Dit was gelijk de ruststand.

Niks in te brengen

Na de rust was het VVOG wat de dienst uit maakte. Een snelle goal van wederom de Graaf, deed het geloof in een goede afloop bij Quick Boys wegvloeien. Nogmaals een goal van uitblinker de Graaf en een strafschop van Thomas Vossebelt zorgden voor een 1-5 eindstand.

Hoogtepunt van middag

Hoogtepunt van de wedstrijd was de publiekswissel voor de Graaf. Alle toeschouwers zorgden voor een klaterend applaus voor de man van de wedstrijd. Een prachtige teamprestatie zorgde dat het een middag werd om in te lijsten.