112

Auto belandt op zijkant op van Maerlantlaan

Foto: ©Maximaal Sales

Een automobilist eindigde op tweede kerstdag ’s avonds op z’n kant op de van Maerlantlaan

Auto op zijkant

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Volgens een ooggetuige reed de bestuurder met hoge snelheid tegen een paaltje aan. Hierna is de auto tegen een geparkeerde auto geklapt. Deze is zo’n 5 meter naar voren geschoven door de klap en heeft een kapot achterwiel. Een aantal meter verder eindigde de rit voor bestuurder.

Hulpdiensten

De hulpdiensten werden massaal opgeroepen. Politie en ambulance kwamen naar de plek van het ongeval. De brandweer werd afgemeld. Handhavers zorgden ervoor dat we weg werd afgezet. Ambulancepersoneel controleerden de bestuurder op verwondingen. Na deze controle ging de bestuurder met de politie mee naar het bureau.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen