112

Winkeldieven aangehouden na heterdaadje in Jumbo

Foto: ©FB Wijkagent Instellingen Jurion Veenstra

Donderdagmiddag 12 augustus rond 16.30 uur hebben omstanders en winkelpersoneel van de Jumbo Tweelingstad twee winkeldieven overmeesterd.

Winkeldieven aangehouden

De beveiliger van de winkel is mishandeld toen de twee de winkel uitspurten nadat ze op heterdaad betrapt waren. Aan de overkant van de Nassaulaan konden ze door omstanders en winkelpersoneel na een worsteling worden aangehouden. Dit ging niet zonder slag of stoot, want er werd gebeten en geslagen.

Politie

De gearriveerde politieagenten namen de winkeldieven over en ook hierbij werkten de verdachten niet mee. Op het bureau bleef dit gedrag doorgaan en werd besloten om de verdachten naar Apeldoorn te vervoeren. Volgens agent Jurion Veenstra waren de twee onder invloed van drank en mogelijk nog andere middelen. Op weg naar Apeldoorn probeerde één van de twee zichzelf met de gordel te verwurgen, waarop besloten werd om hem liggend te vervoeren.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen