112

Aanhoudingen in drugsonderzoek in en rond Harderwijk

Foto:

De politie heeft vrijdagavond twee mannen aangehouden in een onderzoek naar de handel in en het bezit van harddrugs. Het gaat om een 25-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats en een 38-jarige man uit Harderwijk. De 38-jarige is aangehouden en opgesloten na een inval in 2 woningen in Harderwijk en 1 in Elburg.

Geld en harddrugs

In de 3 woningen vonden doorzoekingen plaats en is een hoeveelheid cash geld en waarschijnlijk harddrugs in beslag genomen. Naast de 38-jarige Harderwijker werd ook een 25-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats ingerekend. Een van de doorzochte objecten is aan het Marsdiep in Harderwijk.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Het nieuws van harderwijk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen