112

Gezocht in Harderwijk – Vrouw onzedelijk betast – Brouwersteeg – Harderwijk

Foto: ©Politie.nl
http://www.youtube.com/v/sLrYQBl6A1k?rel=0

Op 26 augustus fietste een 27-jarige vrouw uit Harderwijk rond 01.00 uur ’s nachts naar huis.

Vrouw onzedelijk betast

Toen zij op de Brouwersteeg stopte en afstapte om haar fiets neer te zetten, werd zij door een nog onbekende man uit het niets onzedelijk betast. Waarschijnlijk doordat het slachtoffer de man direct aansprak en naar hem schreeuwde, koos de man het hazenpad. De man stapte op zijn zwarte herenfiets en fietste weg in de richting van de Boulevard en het Zeepad.

Signalement

De dader betreft een man van ongeveer 1.90 lang met een gezet postuur, hij heeft lichte ogen, een lichte huidskleur en een lichte baard. Hij droeg die nacht een zwarte pet met rode accenten, een flanellen baseball-jack en een donkere trainingsbroek. Hij is rond de 30 jaar oud en reed die nacht dus op een zwarte herenfiets.

Vragen

  • Wie heeft deze man gezien of heeft meer informatie over hem?
  • Wie beschikt er over camerabeelden?
  • Hebt u iets gezien of gehoord dat mogelijk met deze zaak te maken heeft? Dan spreken we je graag!

Video

Heb je een tip of meer info?

Heeft u een tip over deze zaak?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Zaaknummer:

2022391387

Datum delict:

26-08-2022

Plaats delict:

Harderwijk

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Het nieuws van harderwijk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen