112

Man met verzet en met vuurwapen aangehouden

Foto: ©Politie.nl

Twee politieagenten in burger wilden gisteren een 21-jarige man uit Harderwijk staande houden op de burgemeester Numanlaan om zijn identiteit te controleren.

Verdachte verzette zich

In eerste instantie verliep het rustig. Tot de politieagent over wilde gaan tot fouillering. De 21-jarige man wilde er vandoor gaan. Toen de agenten hem dit beletten ging hij vol in verzet. Er bleek ook een vuurwapen te zijn. De man is aangehouden en de politie onderzoekt de zaak.

Onderzoek

Politie stelt naast de herkomst van het wapen ook een onderzoek in naar agressieve manier van de verdachte tijdens de aanhouding. Daarom vraagt de politie eventuele getuigen van het  zich te melden. Dit kan via 0900 8844 of door het digitaal tipformulier in te vullen. Anoniem tippen mag ook bij Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Het nieuws van harderwijk.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen