112

Bewoners Geitekamp schrikken zich dinsdagavond rot

Foto: ©Harderwijk Nieuws

“Het lijkt erop dat we aan een kleine ramp zijn ontkomen,” zegt Alex Migchelsen. “Als de explosie plaats had gevonden, terwijl er iemand langs de container was gelopen, dan had ik niet willen weten wat er was gebeurd,” vervolgt Migchelsen zijn verhaal.

Bewoners Geitekamp geschrokken

De reden waarom Migchelsen dit denkt, is de ravage die de vuurpijl heeft gegeven. De stukken stevige tape met vuurwerkresten zitten op z’n auto en voordeur. “Rond 19.00 hoorde we keiharde knal buiten. Het geluid van een ontploffing, zo bleek toen ik buiten ging kijken.” Dit is ook te zien op de beelden van de deurbelcamera. “De buurman die naar buiten kwam lopen, had ook nog een grote lichtflits voorafgaande aan de knal gezien,” zegt Migchelsen.

Onderzoek

Omdat de vuurwerkpijl er niet uitzag als een simpel stuk consumentenvuurwerk, besloot Migchelsen om ook de politie in te lichten. “Er zat ook een stuk bus aan de pijl vast, daardoor lijkt het meer op een zelfgemaakte bom, in plaats van een standaard vuurwerkpijl.” De wijkagent wordt op de hoogte gesteld. “Ik hoop vooral dat degene die dit op z’n geweten heeft beseft wat voor gevaar die aangericht heeft,” besluit Migchelsen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen