112

Automobilist raakt van de weg en auto eindigt onder water

Foto:

Op de kruising Voorste Wei/Stadswei in Harderwijk werden even na 5.00 uur in de ochtend hulpdiensten opgeroepen vanwege een voertuig te water.

Automobilist zorgt voor uitruk

Hulpdiensten werden groots opgeroepen, agenten, meerdere ambulances, een traumahelikopter en de duikers van de brandweer kwamen ter plaatse om de nodige hulp te bieden. Het mobiel medisch team werd enige tijd later afgemeld. De brandweer schaalde snel op naar het sein “Middel” om meerdere eenheden ter plaatse te krijgen.

Auto onder water

Het voertuig lag bij aankomst van de eerste hulpdiensten al volledig onder water, met behulp van een ladder van een bewoner is de politie bij het voertuig gekomen om te kijken naar slachtoffers. Mogelijk zouden de inzittenden van het voertuig op tijd uit het voertuig zijn gekomen en zouden vervolgens zijn gevlucht. Toch werd er uit voorzorg gekeken of er slachtoffers in het voertuig zaten maar dit bleek niet het geval. Om 05:45 uur pakte de brandweer zijn spullen in en ging retour kazerne.

Macht over stuur kwijt

De automobilist zou vanaf de Stadswei de macht over het stuur zijn verloren en door de berm het water in gereden. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig afgesleept. Waar de inzittenden van het voertuig zijn gebleven, is onbekend.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen