112

Pistool op vakantiepark Dennenhoek

Foto: ©Peter van der Sluijs

De politie is afgelopen woensdagavond met meerdere agenten een huisje op de Dennenhoek binnengevallen na een melding over een man met een wapen. Het ging om een pistool.

Pistool

Een aantal bewoners van de Dennenhoek gaven de politie tips over de man die zou rondfietsen op het park met een pistool in zijn bezit. Dit was door meerdere getuigen gezien. Meerdere agenten omsloten het vakantiepark en een aantal agenten met kogelvrije vesten ging op het park op onderzoek uit. Het huisje waar de man zich bevond werd snel omsingeld en de man kon worden aangehouden. De dader bleek in het bezit te zijn van een ongevaarlijk, maar verboden balletjespistool. Waarom de man dit “wapen” bij zich droeg is nog onbekend. Een pistool van deze soort vuurt geen kogels af, maar plastic balletjes onder hoge luchtdruk. Lees de volgende links voor meer informatie over airsoftwapens. Een advocatenkantoor geeft toelichting en Airsoftwapens met keurmerk te koop.

Schoten

Bewoners van de Dennenhoek geven aan de laatste tijd vaker schoten te horen. Dit is ook al bij de politie gemeld. De bewoners op het park bestaan uit permanente bewoners en arbeidsmigranten. De huurder van het park, Peter Epe, wil er een grote verblijfsaccommodatie voor buitenlandse seizoensarbeiders van maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen