112

Echtpaar (59 en 54) uit Harderwijk dodelijk verongelukt

Foto: Wikimedia

Bij een ernstig verkeersongeval op de Eperweg in Nunspeet zijn afgelopen woensdagmiddag een 59-jarige man en zijn 54-jarige vrouw om het leven gekomen. Het echtpaar uit Harderwijk zat samen met hun 5-jarige kleinzoon in de auto.

Zwaargewond

Het 5-jarige jongetje raakte zwaargewond en is met diverse botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Zijn opa en oma waren op slag dood. De 68-jarige vrouw uit Epe die met haar auto ook betrokken is bij het ongeval is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

 Ravage

Om 15.45 uur kwam de melding van een frontale botsing tussen twee auto’s op de Eperweg binnen bij de 112-alarmlijn. De hulpdiensten troffen op de Eperweg een enorme ravage. De auto van de 68-jarige vrouw raakt door nog onbekende reden op de verkeerde weghelft. Beide auto’s raakten total-loss.

Echtpaar

De auto van het echtpaar, dat richting Nunspeet reed, kon de tegemoetkomende auto van de vrouw niet meer ontwijken. De jongen die nog achterin de auto zat, kon door de brandweer snel uit het wrak gehaald worden. Hij was nog aanspreekbaar en is per ambulance naar het Isala-ziekenhuis in Zwolle gebracht. De 68-jarige vrouw is onder begeleiding van een trauma-arts ook naar het Isala-ziekenhuis gebracht. Haar toestand is nog kritiek. Zodra zij daartoe in staat is, wil de politie haar horen. De vrouw had 2 honden in de auto. Deze zijn door de Dierenambulance opgehaald.

Onderzoek

De politie is direct na het ongeval gestart met een onderzoek. De weg is hierdoor langere tijd afgesloten en werd rond 20.00 uur weer vrijgegeven. Getuigen en/of personen die iets van het ongeval gezien hebben of meer informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie. 0900-8844 of http://www.politie.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen