112

Prima avond met veilig en gezellig uitgaan

Foto: www.politie.nl

De politie-eenheden die gisteravond werkten, hebben via Twitter weer laten weten wat er allemaal heeft plaatsgevonden in onze stad.

Wel drank, geen verlichting

Een auto zonder verlichting reed op Westeinde voorbij het politiebureau. De automobilist was snel ingehaald en aangehouden. De man had gedronken en de analyse gaf uiteindelijk 1100 ug/l aan. De man zal waarschijnlijk op de rechtszitting een strafeis horen van 70 uur taakstraf  en 15 maanden rijontzegging.

Drugsgebruikers

Op de Marie Curiestraat in Harderwijk, de straat van Leen Bakker, wordt steeds vaker overlast waargenomen. Gisteravond hielden de dienstdoende agenten een automobilist aan. Voor de bestuurder is een rijverbod ingesteld en hebben de agenten twee keer een gebruikershoeveelheid drugs in beslag genomen.

Wildplasser

In de Smeepoortstraat stond een persoon te urineren. Met de broek op de enkels en een flinke borrel op plaste de man tegen de entree van een kledingwinkel. Toen de man betrapt werd, probeerde hij er nog van door te gaan. Dit mislukte en tegen de man kon proces-verbaal wegens wildpalssen worden opgemaakt.

Onwelwording

In de Luttekepoortstraat konden de agenten van de horecaploeg uitrukken naar een melding van onwelwording. De schade bleek mee te vallen. De persoon waarom het ging was dronken. Voor de man eindigde de avond wel minder. Door de agenten weer op weggeholpen richting huis en een procesverbaal openbare dronkenschap rijker.

Prima avond, veilig en gezellig uitgaan

De horecaploeg van de politie meldde op Twitter over een avond met opstootjes en sus-momenten, maar zonder aanhoudingen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen