Advocaat Frank V. voor faillissementsfraude aangehouden door de FIOD

Foto: Public Domain Pictures

De FIOD heeft de Harderwijkse advocaat Frank V. thuis aangehouden. V. is werkzaam als partner bij OMVR en hij participeert in een investeringsmaatschappij. Hij zou betrokken zijn bij een faillissementsfraude uit 2009.

Faillissement

Als curator in een faillissement van een vastgoedbedrijf zou hij onrechtmatig geld hebben onttrokken uit de boedel. Hierdoor zouden schuldeisers van het failliete bedrijf zijn benadeeld. Hij deed dit voor een investeringsmaatschappij waar OMVR geen deel vanuit maakt.

Bekend

OMVR geeft in een bericht op hun site aan dat zij alle medewerking aan de FIOD hebben verleend en dit ook zullen doen. Tegenover OMVR heeft V. verteld dat hij bekend heeft. Tegelijkertijd met de aanhouding heeft er huiszoeking plaatsgevonden op kasteel Staverden waar de investeringsmaatschappij gevestigd is.

Geen hinder

Cliënten van V. zijn overgedragen en zullen geen hinder ondervinden van de aanhouding. OMVR vindt haar cliënten op dit moment het belangrijkste en ondanks het handelen van een van de partners zullen de cliënten geen hinder ondervinden.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen