Rommelmarkt in de Kiekmure op zaterdag 14 maart met meer dan 90 tafels

Foto: Archieffoto Wijkvereniging Stadsdennen Frankrijk

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk organiseert zaterdag 14 maart een binnen rommelmarkt in de Kiekmure te Harderwijk. Aanvang 9.00 uur tot 14.00 uur. Bezoekers hebben vrij toegang.

Maandelijkse rommelmarkt

De maandelijkse rommelmarkt van onze wijkvereniging in de Kiekmure. Altijd gezellig! De markt is voor particulieren die hun zolder hebben opgeruimd. U kunt hier alles vinden van speelgoed tot kleding en antiek tot huisraad. Er kunnen weer 100 tafels met spullen staan die een nieuwe eigenaar zoeken. Bijna vol geboekt!

Meer info

Wilt u staan op een deze markt dan kan dat voor leden van de wijkvereniging voor € 5,00 per tafel en niet leden betalen per tafel € 7,50. Actuele stand of er nog plek is op de datum naar uw keuze vindt u op onze website. Voor info kunnen mensen terecht op de website van de wijkvereniging www.wijkstadsdennen.nl. Op onze website kunt u ook digitaal reserveren. Doe dit en wij laten weten hoe het definitief kan worden. Ook kan men een e-mail sturen naar [email protected] of via telefoon bij T. Goosen 06-14403745.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224

 

Reacties