‘Hands up!’ zondag in het Hortuspark tijdens SAP Zomer

Foto: ©FB SAP

Met blote handen en houten ogen creëert Lejo een unieke, frisse vorm van poppentheater.

‘Hands up!’

‘Hands up!’ is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Vanuit een grote blauwe poppenkast vertonen de poppen hun kunsten. Een stoere hond, twee tapdansers, een koe met een eetprobleem, een heel kinderkoor inclusief dirigent en vele anderen passeren de revue. Het publiek (jong en oud!) vergeet al snel dat ze naar twee handen zit te kijken.

Voorstellingen

Onder de naam Lejo maakt de in Harderwijk geboren Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.

Hortuspark

Locatie: Hortuspark, Harderwijk
Datum: zondag 1 augustus 2021
Tijd: 14.00 en 17.00 uur
Vrij toegang; na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen