Yes!! We gaan weer van start! De BBQ-avond

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Zaterdagavond 14 augustus gaan we weer samen eten en wel een lekkere BBQ vlees van Wouter van de Berg. Aanvang 18.00 uur. Zaal open 17.30 uur in de Kiekmure. Lekker gezellig met elkaar ontspannen kletsen en lekker genieten van het eten. Even eruit en in gesprek gaan met andere mensen.

Samen eten samenwerking

Samen eten is een samenwerking tussen Wijkvereniging, Kiekmure en Zorgdat. Kosten voor deelname zijn € 10,00 p.p. Van te voren reserveren is verplicht. Dit kan via de website, kun je dit niet bel dan naar 06-14403745. Na reservering ontvang je een betalingsverzoek voor de kosten.

Meer info

Bij binnenkomst krijg je een drankje van de Kiekmure. Hierna zijn de drankjes voor eigen rekening. Vlees wordt op de BBQ klaar gemaakt en wordt aan tafel gebracht door vrijwilligers van ons. Na het eten krijg je nog ijs en kopje koffie of thee. Meer info bel T. Goosen 0341-425836 of 06-14403745. Kijk voor meer informatie op www.wijkstadsdennen.nl of onze social media.

Kom je ook 14 augustus samen BBQ?

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen