Wine & Dine van JCI Noord-West Veluwe op zondag 21 november

Foto: ©JCI NWV

JCI Noord-West Veluwe organiseert ook dit jaar weer de culinaire belevenis Wine & Dine.

Wine & Dine

Op zondag 21 november 2021 zullen 200 gasten genieten van een heerlijk 5-gangen diner. De Wine&Dine route neemt de gasten mee langs 5 top restaurants in Harderwijk. Bij elk restaurant geniet men van een opvolgende gang met een bijpassende wijn. Na elk gerecht wandelt het gezelschap naar het volgende restaurant. Op deze manier kunnen de gasten op een leuke en gezellige manier verschillende restaurants in Harderwijk ontdekken.

Levendige stad en goed doel

Met onder meer evenementen zoals de Wine&Dine stimuleert JCI-NWV de levendigheid in de stad Harderwijk. Daarnaast steunen zij met verschillende activiteiten en evenementen het goede doel. Zo gaat de volledige winst van de Wine&Dine naar het goede doel: Jeugdfonds Sport en Cultuur. Zo kan heel Harderwijk meegenieten van dit smakelijke evenement. Alle voorbereidingen en de kaartverkoop zijn al in volle gang. Dus wilt u nou ook samen met uw vrienden, familie, mede-Harderwijker genieten van de culinaire beleving? Bestel dan je kaarten op website www.jcinwv.eu of www.wineendine.nl.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties