Feestavond Wijkvereniging Stadsdennen en Frankrijk zaterdag 13 november

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

Zaterdagavond 13 november houden we onze jaarlijkse feestavond van de Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk. De avond begint om 20.00 uur en de zaal gaat open om 19.30 uur. Het wordt gehouden in de Kiekmure zaal A, B en C. Op dit moment rekenen we erop dat de feestavond door kan gaan en dat we er weer met zijn allen een gezellige avond van kunnen maken. Er wordt al veel over gesproken en de wens van velen is dat het dit jaar wel door kan gaan.

Feestavond 13 november 2021!

Het wordt een gezellig avondje uit! Je hoeft nergens aan te denken en kan gewoon gezellig komen genieten. Het bestuur heeft zich ingezet om weer een leuke feestavond te organiseren.
De muziek wordt de gehele avond ingevuld door BBmusic. De afgelopen jaren heeft hij dit ook mogen verzorgen en was tot tevredenheid van een ieder.

Bekende Nederlander? Dit jaar is er gekozen voor: Quincy

Quincy kreeg landelijke bekendheid door het zingen van de titelsong voor Big Brother. Het nummer was “Morgen weer een dag”. Begin 2008 startte op AT5 een real life soap van hem. Hierdoor werd hij gevraagd om als backup voor Danny de Munck in Ciske de Rat te gaan spelen.
Vanaf 2011 heeft hij een platencontract getekend om veel nummers uit te brengen, live optredens te verzorgen. Zette later zijn eigen platenlabel op. Trad op in Holland zingt Hazes en deed ook mee met zijn dochter in We are Family.

Info op de website

Op de website kan je alle informatie vinden. Hier staan enkele clips op. Als je deze nummers van Quincy hoort, heb je gelijk al zin in de feestavond. Wat de verrassing van de avond gaat worden, kunnen we natuurlijk niet verklappen. Aan het einde van de avond spelen we een verloting. Wij zorgen voor mooie prijzen om te winnen. De loten zijn gedurende de gehele avond te koop, nadat de deuren van de zaal zijn  geopend. Vanaf 23.30 uur zullen de prijzen worden uitgereikt. We gaan voor een gezellige avond en net als vorig jaar wordt het weer een onvergetelijke avond.

Bestel je toegangsbewijs!

Wie gaan we zien op zaterdag 13 november 2021 in de Kiekmure? Het wordt een gezellige avond met live muziek en entertainment. Daarnaast bieden wij natuurlijk “gratis” hapjes aan. Surf dus snel naar onze website en bekijk de filmpjes van de artiesten die komen optreden. Wil je genieten van een leuke feestavond. Een avond vol entertainment en ontspanning? De kaarten kosten voor leden € 5,- p.p. en voor niet-leden € 10,- p.p. Vol is vol! Reserveer dus snel! Je kan bellen naar T. Goosen via tel nr. 0341-425836 of 06-14403745. Mail sturen kan naar: [email protected]

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen