Benefiet Concert voor Oekraïne Stedelijke Harmonie Harderwijk en Veluws Senioren Orkest Oldebroek

Foto: ©Stedelijke HArmonie

Op zaterdag 23 april 2022 verzorgen het Jeugdorkest van de Stedelijke Harmonie uit Harderwijk en het Veluws Senioren Orkest uit Oldebroek een uniek en bijzonder Benefiet Concert voor Oekraïne.

Jong en oud

Beiden orkesten zijn uniek op de Veluwe en hebben elkaar onder het motto “Jong en oud, samen musiceren” gevonden. Het repertoire is afwisselend en toegankelijk. Waaronder naast traditionele blaasmuziek, ook veel pop- en filmmuziek, zoals onder andere de Bohemian Rhapsody, Harry Potter, The Beatles en Dances with Wolves.

Beiden orkesten treden afzonderlijk van elkaar op en aan het einde ook gezamenlijk in een groot harmonieorkest van ruim 60 muzikanten. Het jeugdorkest staat al weer lange tijd onder leiding van Johan de Jong, het seniorenorkest staat onder leiding van Adriaan Bruinink.

Extra info

De entree voor het concert is gratis. Wel zal er een collecte gehouden houden, wat volledig zal worden overgemaakt aan Giro 555. Het concert wordt gehouden, aanstaande zaterdagavond 23 april 2022, in de Plantagekerk te Harderwijk (Stationslaan 136). Aanvang is 19.30 uur en de kerk is vanaf 19.00 uur open. De orkesten zien er erg naar uit om weer in een prachtige locatie een concert te mogen geven. U bent van harte uitgenodigd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen