Funfields, actief in de buitenlucht

Foto: Flevo Funfields

Op zaterdag 16 april aanstaande geniet je van hét gratis outdoor event van Flevoland: Flevo Funfields 2016. Leef je uit op Flevonice, de Randmeren, Dorhout Mees en New Challenge, die gratis te betreden zijn tijdens dit unieke evenement! Na een succesvolle eerste editie, zorgen wij dit jaar voor extra uitdaging voor jong en oud tijdens de tweede editie van Flevo Funfields. Dit outdoor-event kun je individueel gaan beleven. Ook zijn er diverse teams die de challenge aangaan. Kortom, een mooie gelegenheid om sportief je weekend te starten.

Funfields

Pepper Challenge

Tijdens Flevo Funfields 2016 kunnen wij, naast gratis toegang en gratis gebruik van de faciliteiten, een gave invulling van jouw dag garanderen. Laat je inspireren door professionals en topsporters tijdens clinics & showcases. Kan jij wel wat extra uitdaging gebruiken?! Dan hebben wij voor jou de ultieme beleving gecreëerd. Tijdens de tweede editie van Flevo Funfields introduceren wij de Pepper Challenge! Op elk funfield krijg jij, naast de reguliere deelname aan activiteiten, de mogelijkheid om speciale uitdagingen aan te gaan.

Funfields

Niet alleen de actieve velden van de betrokken organisaties zijn toegankelijk tijdens Flevo Funfields. Tijdens dit gratis outdoor event in Flevoland heb je op ieder funfield genoeg ruimte om te loungen & te chillen, te eten & te drinken en om op te frissen & om te kleden! Halverwege februari vind je op www.flevofunfields.nl alle informatie die jij nodig hebt voor een gave invulling van jouw Flevo Funfields 2016!

funfields

STAAT 16 APRIL AL IN JOUW AGENDA?

Nog niet? Waar wacht je dan nog op? Vergeet vooral niet je grootouders, vader, moeder, ooms, tantes, broers, zussen, neven, nichten, kids, vriend(inn)en en buren mee te nemen want voor iedereen ligt er ongetwijfeld een persoonlijke uitdaging te wachten! Meld je daarnaast ook aan voor het Flevo Funfields 2016 Facebook event en blijf op de hoogte van alle ins & outs van hét gratis outdoor event van Flevoland! Check: www.facebook.com/flevofunfields
funfields  funfields  funfields  funfields   funfields  funfields      funfields  funfields

 

Funfields

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen