Puur Hollands Familie Event

Foto: ©ID-DJ

ID-DJ Entertainment presenteert in samenwerking met Pitch & Putt Strand Horst een nieuw evenement: Puur Hollands! Een muzikaal familie evenement voor jong en oud. Het evenement vindt plaats op 6 augustus van 14.00 – 19.00 uur bij Pitch & Putt strand Horst.

Puur Hollands

Puur Hollands is een gezellig familie event voor jong en oud. Deze dag staat helemaal in het teken van muziek. Uit de stal van Danny Nicolay treden drie leuke toppers voor jullie op. Dit zijn Lee Ann, Johan Kettenburg en Jeffrey Tanis. Danny Nicolay zelf sluit de dag af met een optreden. Tussen de live optredens door zorgt een leuke DJ van ID-DJ Entertainment voor de muzikale invulling.

Kids

Tijdens dit familie-event worden de kinderen niet vergeten. Zo is er een leuk springkussen en staat er een team klaar om de kinderen te schminken. Van tijger tot prinses, de kinderen kunnen worden wat ze maar willen.

Pitch & Putt Horst

Het familie-event vindt plaats onder de rook van Harderwijk bij de prachtige locatie Pitch & Putt op strand Horst. Pitch & Putt is naast een golfbaan ook een mooie locatie voor feesten. Het is gelegen naast het strand, waardoor er een gezellig sfeer aanwezig is.

Tickets verkrijgbaar via www.tickets.id-dj.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen