Caribbean Night swingende start Harderwijk Live

Foto: ©Centrummanagement

Zaterdag 16 juli  aanstaande is alweer de eerste editie van Harderwijk Live 2016, de jaarlijks terugkerende reeks van zes zaterdagavonden met spetterende live muziek op de Markt in Harderwijk. De organisatie is in handen van de HOM, de gezamenlijke Horeca Ondernemers op de Markt. Elk jaar weer zorgen zij gezamenlijk voor een sterke invulling van deze zomeravonden. Met het thema Carrbbean Night lijkt de eerste avond al op voorhand geslaagd.

Swingend Caribbean programma met Salsa es la Vida

Vanaf 16:00 uur is er een Brassband in de stad. Salsa es la Vida, een enthouisiaste groep Salsa dansers, verzorgen een workshop en salsa-demonstraties. Een middag die de pan uit swingt dus! Heerlijk om na het winkelen nog even te borrelen op een van de sfeervolle terrassen op de markt en te genieten van dit spektakel. Of wat dacht u van een lekker hapje eten? De zes verschillende restaurants  bieden volop keuze. Een lekkere saté met frites, een verse vis of mooie entrecôte van de grill of een gezonde maaltijdsalade, u vindt het allemaal op de Markt.

Salsa DJ en de Solarband

Om 18.00 uur neemt een DJ het stokje over. Deze DJ is gespecialiseerd in Salsa-muziek en staat garant voor een onvergetelijke, swingende avond. Kunt u de voeten nog stilhouden of danst u een mee? Tot slot neemt Salsaband Solar het over. Deze band staat voor warmte en energie. Vanaf 20.30 uur nemen zij hun plaats in op het prodium. Deze muzikanten zijn allen afkomstig zijn uit zonnig Caribbean en Zuid-Amerika. Ervaren artiesten die garant staan voor swingende ritmes, goede sfeer, gezelligheid en professioneel vakmanschap. Door hun brede muzikale achtergrond is de groep thuis in zowel Salsa, Merengue, Dance Classics als TOP 40 muziek. Dit gekoppeld met hun enthousiasme maakt ieder optreden van Solarband tot een waar feest.

Elke week een nieuwe beleving

De ondernemers op de markt hebben nog veel meer in petto deze zomer. Een week later staat Harderwijk Live in het teken van Dance Classics verzorgd door Q-Music, met zelfs een Kidz Disco. De laatste zaterdag in juli is vervolgens the Night of the Pop’s, met oa Jennifer Ewbank en Brace. Met de thema’s Rockstars, Soul&Funk en Hollands Glorie beloven ook de drie zaterdagavonden in augustus onvergetelijk te worden. Op websites www.harderwijklive.nl en www.heerlijkharderwijk.nl staat alle informatie en de programma’s voor de zes edities van Harderwijk Live 2016.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen