Dansmarathon met aandacht voor ziekte van Lyme

Foto: Pixabay

In Zalencentrum de Jachthoorn wordt op zaterdag 24 september een dansmarathon “onder leiding van” Jan Postulart van de Harderwijkse Danssportstudio Porceletti gehouden. Van 9.00 tot 21.00 kan er non-stop gedanst worden.

Workshops verschillende stijlen

Verdeeld over de dag zijn er ook nog eens negen workshops op het gebied van dansen variërend van Zumba, hiphop, modern jazz, salsa, musicaldansen voor kinderen en oriëntaalse dans tot stijldansen. Voor ieder wat wils, voor ieder niveau en voor iedere leeftijd.

Samenwerking

De marathon staat onder auspiciën van Danssportstudio Porceletti uit Harderwijk. De dansschool geeft ook cursussen in Nunspeet, Putten en Ermelo. Daarnaast wordt medewerking verleend door Natalia Rojkova (Sportinstituut Ermelo) en Marcel Bruinewoud (Dansschool Bruinewoud, Wezep) en Mariëlle van Ramshorst (Amersfoort).

Ziekte van Lyme

De Ziekte van Lyme wordt veroorzaakt door de borreliabacterie die over het algemeen wordt overgebracht door de beet van een teek. Het veroorzaakt tal van klachten in zenuwweefsel, gewrichten, huid en soms zelfs hart. Klachten verschillen per persoon en de diagnose is lastig te stellen. De meeste mensen die Lyme krijgen vervallen in kostbare behandelingen en onderzoeken die niet vergoed worden. De opbrengst van de marathon is bestemd voor één van deze mensen.
Met deze dansmarathon willen we tevens laten zien hoe gezond en leuk dansen kan zijn op ieder niveau en in iedere stijl.

Tijd en plaats dansmarathon

De dansmarathon wordt gehouden op zaterdag 24 september van 9.00 tot 21.00 uur onder auspiciën van Dansschool Porceletti in Zalencentrum De Jachthoorn aan de Ambachtstraat in Putten.Iedereen kan aan deze dag meedoen. Individueel door zich te laten sponsoren of zelf te doneren. Voor iedereen is er een leuke attentie en wordt er een winnaar uitgeroepen.

Meer informatie: http://dansenvoorlyme.wixsite.com/dansmarathon

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen