Frank van Etten zingt zaterdag in Kiekmure

Foto: www.frankvanetten.nl

Wijkvereniging Stadsdennen & Frankrijk organiseert zaterdag 12 November haar jaarlijkse feestavond in de Kiekmure te Harderwijk. Aanvang 20.00 uur. Meerdere artiesten waaronder Frank van Etten zullen hun opwachting maken.

Frank van Etten

Ook dit jaar weer een feestavond in de Kiekmure, Tesselschadelaan 1 te Harderwijk. Aanvang 20.00 uur tot 24.00 uur, zaal gaat om 19.30 uur open. Muziek wordt verzorgd de gehele avond door zanger BBmusic. Verder is er een optreden van Frank van Etten en ook nog een verrassingsoptreden.

Volkszanger

Al op 12-jarige leeftijd begon Frank van Etten met zingen en nam deel aan verschillende zang- en talentenshows, waar hij vaak eerste werd.

Frank nam zang- en danslessen en kwam door zijn vader tijdens één van de optredens in contact met Henny Thijssen en Gerto Heupink, die eerder songs schreven voor o.a. André Hazes. Met dit duo nam Frank zijn eerste nummers op en megahit “Leef als een zigeuner” was geboren. Zijn debuutalbum. “De weg naar geluk” ging meer dan 20.000 keer over de toonbank en en succesvolle carrière volgde.

Honderden optredens later is de zanger vanuit het noorden ons land verkast naar Sint Anthonis en heeft hij daar zijn eigen studio waar hij niet alleen liedjes schrijft voor zichzelf, maar ook voor veel collega-artiesten.

Het is al weer ruim 12,5 jaar geleden dat Frank van Etten een grote hit scoorde met “Leef als een zigeuner”, maar met zijn laatste nummers “Als een engel op mijn pad“, “Ik wil met je dansen“, “Als je lacht”, “Jij bent niet meer die man van toen”, “Leef vandaag”, “Levenslang op reis” en “Dans Laila Dans” bewijst Frank van Etten nog steeds een van de beste zangers van Nederland te zijn. (Bron: www.frankvanetten.nl)

Kaarten

Wilt u ook aanwezig zijn op deze feestavond dan kan dat door van te voren kaarten te kopen. Kosten zijn voor leden van de wijkvereniging € 5,00 per persoon en voor niet leden € 10,00 per persoon. Tevens is er aan het eind van de avond een verloting. Loten zijn te koop op de avond zelf.

Voor kaartverkoop kan men bellen of mailen. Voor info en opgave kunt u bellen met T. Goosen: 0341-425836 of 06-14403745. Ook kan men voor info kunnen terecht op de website van de wijkvereniging: www.wijkstadsdennen.nl Of een e-mail sturen naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen