Nieuwjaarsconcert in Dolfinarium moet €30000 opleveren

Foto: ©VTL Photography

Met een optreden van henzelf en diverse gasten hopen de koren Inspire2liveChoir en Choir4Hope met hun Nieuwjaarsconcert € 30000 bij elkaar te musiceren. Bij elkaar hebben ze dan in 2016 €100000 opgehaald voor de stichting KiKa.

Verschillende evenementen

Er werd al diverse malen opgetreden dit jaar. Met andere koren of muzikanten samen werd tijdens concerten al geld opgehaald voor het goed doel. In september heeft een uit de koren samengesteld fietsteam de Mont Ventoux in Frankrijk beklommen . Alle donaties hebben tot nu toe hebben een totaal van €70000 opgeleverd.

Nieuwjaarsconcert

Tijdens het afsluitende concert op 14 januari geven de leden van Inspire2liveChoir en Choir4Hope onder leiding van Peter Overduin een spetterend concert. Samen met het Harderwijks Mannenkoor, het Ritmeester-Veenzangers Mannenkoor (Jimco Zijlstra) en het Inspire4Hope-Orchestra (Adriaan Bruinink). De muzikanten die deze avond een bijdrage leveren zijn: Arjan en Edith Post (trompet), Nynke de Jong en Annelies Schep (sopraan), Jan Vayne (piano), André de Jager (orgel) en Jaap Klootwijk (slagwerk)

Informatie

De slotact van de avond wordt verzorgd door de dolfijnen van het Dolfinarium. Een cheque met het bij elkaar gespaarde bedrag zal deze avond worden overhandigd. Kaarten voor de spectaculaire avond kosten: €15. Voor kinderen tot en met 12 jaar: €5. De reeks activiteiten van dit jaar startte ook met een Nieuwjaarsconcert en was ruim een maand voor dato uitverkocht. Voor tickets kunt u contact opnemen met Karin Overduin. Te bereiken via e-mail: [email protected] of via 06-40090921

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen