BNI Sweelinck Harderwijk vrijdagmiddag officieel gestart door wethouder van Bijsteren

Foto: Gemeente Harderwijk

Wethouder Bert van Bijsteren heeft het startsein gegeven van de Business Netwerk International Sweelinck in Harderwijk. Dat gebeurde vrijdagmiddag in het Dolfinarium.

Wat is BNI?

De BNI is een commerciële en professionele netwerkorganisatie van lokale ondernemers. Die komen wekelijks op een vast tijdstip bijeen om elkaar zo goed mogelijk te leren kennen om elkaar gericht te kunnen aanbevelen. Doordat de ondernemers elkaar wekelijks ontmoeten en samen lunchen zijn ze beter in staat om elkaars dienstverlening bij anderen aan te bieden. Van mond-tot-mondreclame is de reclame die al meer dan 30 jaar internationaal goed werkt.

Reputatie

Vooral reputatie en niet persé wat terug verlangen is belangrijk bij BNI. Doordat de groep ondernemers altijd elkaar opdrachten gunt en via elkaars netwerk opdrachten binnenhaalt, is er niet direct noodzaak om ook wat terug te verlangen. Van elke beroepscategorie mag dan ook maar 1 ondernemer aansluiten. En de ondernemers moeten goed zijn in hun vak. De club ondernemers start met 25 leden.

Reacties