Allround Adviseur Sociaal Domein

Foto: Pxhere

Voor een gemeente in Gelderland zijn wij op zoek naar een allround adviseur Sociaal domein, waarbij de focus met de nadruk ligt op onderwijsbeleid, jeugd- en jongerenwerk en toeleiding naar werk.

Wie zoeken we?

De persoon die wij zoeken is communicatief sterk: je kan duidelijk en helder formuleren, zowel schriftelijk als mondeling.
Je kan aantoonbaar resultaatgericht werken in een zelfsturend team, bent flexibel, kan zelfstandig werken en je bent analytisch ingesteld.

Wat je onder andere gaat doen is:

 • Beleidstaken volwassen(en)-educatie: subsidie, verantwoording, (regionale) overleggen;
 • Beleidstaken jeugd- en jongerenwerk (niet zijnde jeugdzorg): inkoop en (regionale) overleggen;
 • Evaluatie en continuering van taalklassen voor kinderen van statushouders;
 • Projectwerkzaamheden in het kader van de sluitende aanpak onderwijs-arbeidsmarkt (bijvoorbeeld thuiszitters);
 • Aanspreekpunt voor initiatieven uit de samenleving op het gebied van werk en onderwijs.

Wat je wel moet meebrengen om voor allround adviseur sociaal domein in aanmerking te komen is het volgende:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-bachelor opleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur binnen het sociaal domein in de afgelopen 8 jaar;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring bij een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 3 jaar;
 • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring met onderwijsbeleid;
 • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring met jeugd- en jongerenwerk;
 • Je hebt aantoonbare kennis en werkervaring met toeleiding naar werk.

Je ontvangt een contract met marktconform salaris van Matchpartner voor de duur van de opdracht met passende voorwaarden, voor deze functie is er eventueel ook de mogelijkheid dat je in dienst komt bij de gemeente zelf. ZZPers worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wat mag je verder van Matchpartner verwachten?

Een betrouwbare en persoonlijke organisatie die met respect en vertrouwen omgaat met haar kandidaten. Wij hechten veel waarde aan de wensen van de kandidaten en doen altijd ons best hier aan te voldoen. Je kan van ons een pro-actieve houding verwachten en wij zullen vanuit jouw profiel en wensen kansen creëren bij onze klanten. Daarnaast zijn wij transparant en streven wij altijd naar goede communicatie mbt terugkoppelingen, feedback en bereikbaarheid.

Kortom een ontzettende leuke club om voor te werken en waarbij de consultants die voor jou aan de slag gaan ook plezier uitstralen en passie hebben in wat zij doen.Als gemeentelijke organisatie faciliteren ze initiatieven van de samenleving en zoeken de samenwerking. De organisatie bestaat uit slagvaardige zelfsturende teams die plaats en tijd onafhankelijk werken. Werk je bij de gemeente, dan ben je een zelfstandige, ondernemende en flexibele professional.

Het team Zelfredzaamheid arbeidsmarkt bestaat uit adviseurs op het brede terrein van jeugd, onderwijs, werk, re-integratie en minimabeleid.

Solliciteer direct!