Altijd een eigen onderneming willen hebben op de Nederlandse Antillen!

Foto: FB Bikeflex

Dit is uw kans! Een eigen onderneming op Bonaire!

Bikeflex biedt u een gerenommeerde zeer goed lopende fiets en scooter onderneming te koop aan op Bonaire, met een gunstig belastingklimaat.
Hard werken maar toch lekker genieten van een tropische eiland! Met een gunstig belastingklimaat

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een persoonlijk gesprek, neem dan contact op met Bikeflex / Jasmijn Heffelaar. Wij vertellen u graag de mogelijkheden.

Telefoonnummer 030-7525970

– Alleen kandidaten met reële investeringsmogelijkheden wordt gevraagd te reageren

Over Bikeflex

Bikeflex is dé intermediair voor personeel in de tweewielerbranche. Doordat wij volledig gespecialiseerd zijn op deze mooie branche, kunnen wij als geen ander bemiddelen tussen personeel en werkgevers. Wij kennen de vraag en het aanbod in de fietsenbranche en kunnen als geen ander inschatten welke fietstechnicus past bij welk bedrijf en andersom.

Ontwikkelen van talent

In onze eigen Bikeflex Academy leiden wij mensen op tot basis fietstechnicus. Als jij fietstechnicus wilt worden, kun je jezelf inschrijven. Ook bedrijven kunnen gebruik maken van onze Academy voor de (bij)scholing van hun personeel.

Plaatsen van talent

Mensen die als werkervaring hebben in de fietsenbranche, bemiddelen wij naar een baan bij één van de opdrachtgevers waar wij zaken mee doen. Zo bevorderen wij de mobiliteit op de arbeidsmarkt in de fietsenbranche.

Solliciteer direct!