Ervaren bouwkundige uitvoerder gezocht bij organisatie in Lelystad

Foto: Flickr/Everjean

Binnen de functie Uitvoerder draag je de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de projecten binnen de daarvoor gestelde kwaliteit, tijd en budget. Je zorgt voor de coördinatie van de werkzaamheden van het eigen personeel en onderaannemers en houdt daarbij (dagelijkse) controle op de uitgevoerde werkzaamheden. Daarnaast denk je mee over de werkmethodes en je vervaardigt adequate planningen voor de toegewezen werkzaamheden. Je bewaakt de planningen en rapporteert periodiek aan directie (of projectleider). Bij onderaanneming vraag je offertes aan en houdt je meer- en minderwerk bij. Daarnaast draag je zorg voor het onderhouden van een goede werkrelatie met de opdrachtgever en vertegenwoordigers.

Toezicht op bedrijfsvoering

Tevens bewaak je de planningen en rapporteer je aan directie. Je denkt mee over werkmethodes en zorgt voor het onderhouden van contacten met de opzichter/toezichthouders. Dagelijks controleer je de uitvoerde werkzaamheden en signaleer je afwijkingen van bestek en tekeningen. Je zorgt voor registratie van manuren en de aangevoerde materialen. Je verzorgt tevens de bouwadministratie en coördinatie met onderaannemers/leveranciers/derden. Je schrijft uitvoerdersbonnen ten aanzien van het uitbestede werk en je zorgt voor het bijhouden van de facturatie van uitbestede werken.

Financiële kant

Daarnaast draag je mede de verantwoording voor het financiële resultaat van het project in relatie tot gestelde termijnen. Je neemt deel aan werkbesprekingen en uitvoerdersvergaderingen. Ook draag je zorg voor het introduceren van nieuwe medewerkers, verschaffen van persoonlijke beschermingsmiddelen, orde en netheid op de bouwplaats, melden van ongevallen en uitvoering van VGM-inspectierondes. Bij toolboxmeetings draag je de toegewezen werkzaamheden voor en je bewaakt dat de toolboxmeetings 10 keer per jaar worden gehouden.

Opdrachtgever

Onze opdrachtgever bestaat uit een groep bedrijven die zich bezig houden met strategisch, duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten en asbestsanering. Samenwerking, vakmanschap, inspiratie en ontwikkeling zijn de kernwoorden. De innovatieve kracht maakt het mogelijk opdrachtgevers steeds de oplossing te bieden waar de situatie om vraagt. Innovatie en ontwikkeling zijn steeds gekoppeld aan een praktisch toepassingskader. Met een omzet van 90 miljoen euro is onze opdrachtgever één van de grotere spelers op de markt. Onze opdrachtgever is sinds 1971 landelijk werkzaam en heeft op dit moment circa 250 werknemers in dienst.

 • Je beschikt over MBO+/HBO denk- en werkniveau.
 • Je bent in het bezit van de vakopleiding: Uitvoerder B&U 1 & 2, aangevuld met ruime bouwtechnische kennis.
 • Je hebt minimaal 3 jaar praktijkervaring in een leidinggevende functie.
 • Je beschikt over BHV, VCA-VOL en rijbewijs B.
 • Je hebt ervaring als uitvoerder op middelgrote werken en ervaring met planning- en organisatietechnieken.
 • Je bent op de hoogte van de ARBO-wetgeving en kwaliteitssystemen.
 • Je beschikt over kennis van verwerkingsvoorschriften, bouwbesluiten e.d.
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en organisatievermogen.
 • Je denkt innovatief en je bent analytisch.
 • Je hebt een flexibele en klantgericht houding.
 • Je kunt delegeren en je bent besluitvaardig.
 • Je kunt werkt in teamverband en je bent resultaatgericht.

Meer informatie

Een uitdagende baan bij een toonaangevende onderhoudsorganisatie. Een plezierige, informele en inspirerende werkomgeving waarin je jezelf, persoonlijk en vakinhoudelijk, optimaal kunt ontwikkelen. Een salaris in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Kijk voor meer Bouwkunde Vacatures op de website
https://www.bkprofessionals.nl/bouwkundige-vacatures.html

Bouwkundige vacatures in je tijdlijn? Volg ons op:
Facebook: https://www.facebook.com/Bouwkunde-vacatures-BK-Professionals-377253665990866/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/groups/13512567

Solliciteer direct!