Kokkerella

Adres:

Meerkoetmeen 7
Harderwijk , 3844 XL
Tel. 06 - 2083 0473

Website:

http://www.kokkerella.nl/

Bij de kookworkshops van Kokkerella leer je lekker koken. En plezier hebben in koken! Kinderen en volwassenen. Van hartig tot zoet. Van klein hapje tot compleet diner. Van Hollandse pot tot Turkse meze. De beginselen en de fijne kneepjes.

Ideaal voor een kinderfeestje, een vrijgezellenavond, een bedrijfsuitje of zomaar…

Geen zin om zelf te koken? Ook dan staat Kokkerella voor je klaar. Een thuisdiner vanaf 3-gangen; Italiaans, Grieks, Hollands, Frans of noem het maar! Dat is pas echt genieten.

Of heb je een groot feest en wil je graag catering bij je thuis of op locatie? Ook dat kan worden geregeld! In overleg stellen we geheel op maat een voorstel met mooie gerechten, hapjes en taart samen!

Van koken tot Kokkerella

Plezier. Dat is waar het bij koken om gaat, vindt Kokkerella, Esther Habekotté. En dat zie je niet alleen, dat proef je!

Zolang ze zich herinnert, is Esther bezig met smaak. Nieuwe smaken uitproberen, combineren en natuurlijk proeven. At ze vroeger iets lekkers bij een vriendinnetje dan ging ze niet zonder recept naar huis. Tijdens vakanties in het buitenland had ze meer belangstelling voor plaatselijke gerechten dan voor strand en zee. Door alles na te maken, leerde Esther al op jonge leeftijd de geheimen van de Hollandse én buitenlandse keuken.

En daar hield het niet mee op. Zeker niet. Hoe ouder ze wordt, hoe meer plezier ze krijgt in koken. Ze volgt kookcursussen en masterclasses. Woont en werkt een tijd in Griekenland, ontdekt dankzij een vriendin de Turkse keuken, gaat bij Italianen in de leer en… geniet. Volop.

Niet alleen van het koken zelf, maar vooral ook als anderen genieten haar gerechten. En dat doen ze. Als dan ook nog blijkt dat haar enthousiasme voor koken zeer aanstekelijk werkt, is de tijd rijp voor: Kokkerella.

Meer weten? Kijk snel verder op deze site of neem direct contact op.