Meerinzicht en Inclusief Intervens leggen verdere samenwerking vast

Foto: Gemeente Harderwijk

Meerinzicht Domein Sociaal en Inclusief Intervens hebben vrijdag 22 februari een raamovereenkomst getekend en daarmee de samenwerking formeel bekrachtigd. Inclusief Intervens voert sinds juli 2018 verschillende taken uit voor inwoners met afstand tot de arbeidsmarkt uit Ermelo, Harderwijk en Zeewolde.

Werkzaamheden om aan werk te komen

Denk bijvoorbeeld aan jobcoaching, bemiddeling naar werk, realiseren van werkervaringsplekken, versterken van werknemersvaardigheden en sociale activering. De afgelopen maanden is veel werk verzet en uitgevoerd. Zo krijgen inwoners die hiervoor in aanmerking komen een ondersteuningsplan van hun klantmanager. In dit plan staan de doelen en de wensen van de klant. Ook worden afspraken gemaakt over inzet van maatwerktrajecten. Deze trajecten verzorgt Inclusief Intervens. Op deze manier kunnen we voor veel inwoners de afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen.

Meerinzicht is tevreden

Meerinzicht kijkt terug op een vruchtbare samenwerking met Inclusief Intervens en heeft dan ook met veel vertrouwen de samenwerking geformaliseerd met deze raamovereenkomst.

'

Reacties

article
100160
Meerinzicht en Inclusief Intervens
Meerinzicht Domein Sociaal en Inclusief Intervens hebben vrijdag 22 februari een raamovereenkomst getekend en daarmee
https://harderwijk.nieuws.nl/gemeente/100160/meerinzicht-en-inclusief-intervens-leggen-verdere-samenwerking-vast/
2019-02-27T11:00:11+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/138/2019/02/27105148/samenwerking-domein-sociaal-en-intervens-website-harderwijk.jpg
Gemeente, Nieuws