Harderwijker Speld uitgereikt aan Heleen Triesscheijn vanwege haar actieve inzet in Harderwijk

Foto: Gemeente HArderwijk

Burgemeester Harm-Jan van Schaik heeft op dinsdagavond 24 september de Harderwijker Speld uitgereikt aan mevrouw Heleen Triesscheijn – Bruinings. Dat gebeurde na afloop van een lezing van Groei & Bloei in de Kiekmure.

Enthousiaste inzet

Mevrouw Triesscheijn heeft zich vele jaren met enthousiasme ingezet voor Groei & Bloei. Zij was tien jaar lang actief in het afdelingsbestuur en helpt al twintig jaar mee om de fraaie kruidentuin aan de Academiestraat te onderhouden. Ook nam zij het initiatief om een cursus bloemschikken voor ouderen op te zetten. Mevrouw Triesscheijn was maar liefst 65 jaar lang collectant voor het Epilepsiefonds.

Inspiratie

De manier waarop mevrouw Triesscheijn zich belangeloos inzet voor een leefbare samenleving dwingt respect af. Het motto ‘Harderwijk zijn we samen’ wordt door haar in praktijk gebracht. Daarmee is zij een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. Het college van burgemeester en wethouders onderstreept de waardering voor mevrouw Triesscheijn met de eervolle uitreiking van de Harderwijker Speld.

 

Reacties