Doet u mee in de klankbordgroep aardgasvrije gemeente?

Foto: Pixabay

Wilt u de komende jaren betrokken zijn bij het proces om de gemeente Harderwijk om te vormen naar een aardgasvrije gemeente? Dan doet u mee.

Klankbordgroep

Dan is deelnemen aan de nieuw te vormen klankborgroep “Aardgasvrije gemeente Harderwijk”  misschien iets voor u! Als lid van de klankbordgroep geeft u gevraagd en ongevraagd advies op hoofdlijnen over het te ontwikkelen  beleid om het doel, de gemeente Harderwijk aardgasvrij in 2050, te bereiken.

Doet u mee?

U denkt vanuit het maatschappelijk belang mee over de mogelijke veranderingen. Kortom u brengt uw ideeën in hoe de samenleving in de toekomst aardgasvrij kan worden. Wat verwachten wij van de klankbordgroepleden:

  • U denkt vanuit het maatschappelijk belang mee over de mogelijke veranderingen.
  • U brengt uw ideeën in hoe de gemeente Harderwijk aardgasvrij wordt.
  • U bent 3 x 1,5 uur per jaar beschikbaar voor de klankbordgroep.

Aanmelden

Inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties die willen deelnemen aan een klankbordgroep kunnen zich voor zaterdag 21 maart per mail melden bij Tom Meuwissen via [email protected]. Zet in uw bericht duidelijk dat het gaat om ‘aanmelding klankbordgroep Aardgasvrij Harderwijk’. Heeft u vragen over de klankbordgroep mail die dan ook aan de heer Meuwissen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224