Enquête naar veilig en aantrekkelijk ingerichte wegen in Harderwijk

Foto: Pixabay

De gemeente Harderwijk neemt samen met andere gemeenten deel aan een onderzoek naar veilige en aantrekkelijke inrichting van wegen.

Bebouwde kom

Het gaat om wegen binnen de bebouwde kom. Onderdeel van dit onderzoek van de Universiteit Twente is een online enquête. Daar kunt je aan meedoen. Met jouw antwoorden kan worden onderzocht welke factoren van invloed zijn op bijvoorbeeld snelheid en verkeersveiligheid. Je vindt de enquête via de website van Universiteit Twente. Invullen op smartphone of tablet is ook mogelijk. Wij zorgen ervoor dat jouw privacy is gewaarborgd.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.