Financiële hulp nodig als particulier of ondernemer?

Foto: Pixabay

Komt u (mogelijk) in financiële problemen door verlies van uw baan of afnemende werkzaamheden als ondernemer? Dan is het belangrijk om extra op te letten. Wacht niet te lang, vraag op tijd om hulp. U staat er niet alleen voor.

Financieel Trefpunt

Hebt u beginnende geldproblemen of zit u in de financiële problemen? Dan kunt u voor hulp terecht bij het Financieel Trefpunt. De medewerkers van het trefpunt kunnen u helpen of doorverwijzen. Dit is een samenwerking van professionals van de schulddienstverlening, Stimenz, Sociaal Raadslieden en vrijwilligers van ZorgDat en Humanitas. U kunt iedere dinsdag langskomen bij het spreekuur van 10.00 tot 12.00 uur in het ontmoetingscentrum Stad aan de Houtkamp 33 in Harderwijk, iedere werkdag bellen met (0341) 434 656 of mailen naar [email protected]. U hoeft geen afspraak te maken en de hulp is gratis. De medewerkers bij het Financieel Trefpunt houden zich natuurlijk ook aan de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus.

Ondernemersloket

Bent u ondernemer en wilt u in contact komen met collega-ondernemers of de gemeente? Dan kunt u terecht bij het ondernemersloket.

Hebt u andere vragen over uw onderneming in de coronacrisis, stuur dan een e-mail naar [email protected].

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie voor inwoners en ondernemers op de pagina’s over de coronacrisis.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen