Kansen en mogelijkheden van waterstof in plaats van aardgas

Foto: ©Canva

Tijdens verschillende bijeenkomsten over aardgasvrij wonen in de gemeente Harderwijk, zijn vragen gesteld over waterstof. Welke kansen en mogelijkheden biedt waterstof? Kunnen in de toekomst onze huizen ermee worden verwarmd?

Waterstof in plaats van aardgas

Om hierover meer te weten te komen, houdt de projectgroep Aardgasvrij wonen Harderwijk op dinsdag 18 mei een online themabijeenkomst over het thema ‘waterstof’. Naast het geven van uitleg is er ruimte om vragen te stellen. Na afloop van de presentatie is er in kleinere groepjes gelegenheid om dieper op het onderwerp in te gaan.

Programma

19.15 uur Inloop

19.30 uur Start bijeenkomst

19.35 uur Presentatie over waterstof (door spreker van netbeheerder Liander)

20.05 uur Vragen stellen aan de spreker

20.30 uur Voor geïnteresseerden: mogelijkheid om door te praten in kleine groepjes

Vooraf aanmelden

Voor de digitale themabijeenkomst maken we gebruik van Google meet. Na aanmelding ontvangt u de link (uiterlijk 17 mei). Omdat het aantal deelnemers dat tegelijk kan vergaderen een maximum kent, is aanmelden noodzakelijk. U doet dat via veluweduurzaam.nl/themabijeenkomst-waterstof-harderwijk. Aanmelden voor maandag 17 mei.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-17732224.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen