Wegwerkzaamheden aan de Bleek, Kuipwal en Scheepsingel starten aankomende week

Foto: Pixabay

In opdracht van Gemeente Harderwijk start aannemer Hoornstra-Ophof Infra maandag 6 september met de werkzaamheden.

Wegwerkzaamheden rand stad

De wegwerkzaamheden aan de Bleek, Kuipwal en Scheepssingel te Harderwijk. De werkzaamheden duren naar verwachting tot en met 31 oktober.

De werkzaamheden worden opgesplitst in vier fasen

  1. De Bleek (vanaf rotonde ANWB-winkel t/m kruising Waltorenstraat/Kuipwal)
  2. Kruising Waltorenstraat/Kuipwal
  3. Kuipwal, vanaf kruising Waltorenstraat tot minirotonde Burgemeester de Meesterstraat
  4. Minirotonde Burgemeester de Meesterstraat

Hinderlijk

De werkzaamheden kunnen hinder geven voor het verkeer naar winkels, woningen en parkeergelegenheden. Tijdens de werkzaamheden aan de Bleek is de parkeergarage Vuldersbrink en de binnenstad bereikbaar via de Burgemeester de Meesterstraat. Het verkeer wordt vanaf de kruising Waltorenstraat/Kuipwal begeleid door verkeersregelaars. Het gemotoriseerd bestemmingsverkeer naar de parkeergarage van het appartementencomplex Stadsbleek wordt ook begeleid door verkeersregelaars.

Even opletten

De werkzaamheden aan de kruising Waltorenstraat/Kuipwal neemt ongeveer twee dagen in beslag. De binnenstad is dan bereikbaar voor personenauto’s via de Grote Poortstraat en Sint Annastraat. Verkeersregelaars begeleiden deze omleidingsroute. Direct omwonenden zijn inmiddels al per brief geïnformeerd.

Meer info

Heeft u vragen en/of opmerkingen over de werkzaamheden, bereikbaarheid of andere zaken? Neemt u gerust contact op met Lucilla van den Brink van Hoornstra Ophof. Zij is op werkdagen tussen 7.00 uur en 17.00 uur te bereiken op 06 45 46 51 79 of via e-mailadres [email protected].

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen