Praat mee over de toekomst van Stadsdennen!

Foto: ©Maximaal Sales

In de week van 20 september richt de gemeente op zes plaatsen in de wijk Stadsdennen een ontmoetingsplek in.

Waar word je blij van?

We gaan daar graag in gesprek met inwoners van de wijk, over de toekomst van Stadsdennen. Welke meningen en ideeën zijn er over de wijk, voor nu en de toekomst? Stadsdennen is de eerste wijk waarvoor de gemeente Harderwijk een omgevingsplan maakt. Wethouder Marcel Companjen is verantwoordelijk voor het project Omgevingswet en kijkt met veel belangstelling uit naar uw inbreng.

Op weg naar een Omgevingsplan voor Stadsdennen

In een omgevingsplan staat wat er in een wijk te vinden is en welke regels daarvoor gelden. Denk aan wonen, milieu, natuur, water en bedrijven. Uiteindelijk moeten de regels en afspraken eenvoudig digitaal toegankelijk zijn voor iedereen. Dit wordt geregeld in de nieuwe Omgevingswet. Met deze wet bepalen we hoe we onze omgeving, de buitenruimte, met elkaar gebruiken.;

Uw ideeën zijn de basis voor het online stadsgesprek

De ideeën die inwoners met ons delen, verwerken we tot een aantal stellingen over de toekomst van de wijk Stadsdennen. Die stellingen leggen we daarna voor aan de inwoners van de wijk. Dit gebeurt via het online stadsgesprek. Later dit jaar volgt er nog een bijeenkomst waarin we meer informatie geven.

Persoonlijk in gesprek of digitaal reageren

Wij ontmoeten en spreken u graag op één van de ontmoetingsplekken in Stadsdennen. Reageert u liever digitaal? Dat kan natuurlijk ook! Deel uw mening met ons via de pagina stadsdennen.

De ontmoetingsplekken in de wijk Stadsdennen zijn:
•    De Aanleg: maandag 20 september: 14.00 – 17.00 uur
•    Handelsweg: dinsdag 21 september: 16.30 – 19.00 uur
•    Speelveld A.M. de Jonglaan: woensdag 22 september: 13.00 – 16.00 uur
•    Anne Franklaan: donderdag 23 september: 15.00 – 17.00 uur
•    Park bij de Al-Islaah school: vrijdag 24 september: 11.00 – 15.00 uur
•    Winkelcentrum: zaterdag 25 september: 10.00 – 16.00 uur

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen