Inhaaldag bomen planten leerlingen groep 8 (maart 2020 en maart 2021)

Foto: @Canva/Maximaal Sales

Vanwege de coronamaatregelen is de boomfeestdag in het voorjaar al twee keer niet doorgegaan.

Inhaaldag bomen planten

Dat is jammer. Want dat betekent dat leerlingen uit groep 8 toen nog niet zelf een boom hebben kunnen planten. Voormalige leerlingen van groep 8 die alsnog een boom willen planten hebben daarvoor woensdag 10 november de kans. Leerlingen die in maart 2020 of maart  2021 in groep 8 van de basisschool zaten mogen op  woensdag 10 november tussen 13.30 en 15.00 uur een boom komen planten. De plek is achter begraafplaats Elzenhof aan de Overkampsweg. Ook volwassenen en andere kinderen die het leuk vinden om een boom te planten zijn dan welkom.

Meer info?

Belangstelling? Dan graag vooraf aanmelden door een mail te sturen aan  [email protected] t.a.v. de heer Klaas Jan Bakema. Of telefonisch via 0341 411 911. Vermeld dat het gaat om de boomplant inhaaldag.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen