Wie komt in aanmerking voor een sporthuldiging 2021?

Foto: HArderwijk.nl

Sporters die het afgelopen jaar een topprestatie hebben geleverd op NK, EK of WK of (Para) Olympische spelen, eert de gemeente Harderwijk dit jaar met kleinschalige sporthuldigingen.

Harderwijker Sportpenning

De sporters ontvangen de Harderwijker Sportpenning uit handen van Marcel Companjen, wethouder sport. Een individuele of duo sporter komt in aanmerking voor een huldiging als hij of zij in 2021:

  • 1e, 2e of 3e geworden is bij een Europees, Wereld-, of Olympisch kampioenschap
  • 1e geworden is bij een Nederlands kampioenschap

En dan?

Ben jij of ken jij een sporter die in aanmerking komt voor een sporthuldiging? Mail voor 1 december naam en sportprestatie naar [email protected] .

Sportverkiezingen vervallen

De jaarlijkse sportverkiezingen, waarbij inwoners kunnen stemmen op hun favoriete sporter van het jaar, komen dit jaar te vervallen. Dit komt vooral omdat er nauwelijks kampioenschappen hebben plaatsgevonden in het jaar 2021.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen