Koninklijke Onderscheiding voor Richard Onderweegs

Foto: ©Gemeente HArderwijk

Burgemeester Harm-Jan van Schaik heeft woensdagochtend 27 oktober een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan de heer Richard Onderweegs.

Koninklijke Onderscheiding uitgereikt

De uitreiking vond plaats tijdens een besloten bijeenkomst met familie en relaties van de heer Onderweegs. Richard Onderweegs heeft zich gedurende lange tijd onder meer ingespannen voor het programma Vitale Vakantieparken en in het bijzonder in zijn functie als bestuurder van recreatiepark Slenck & Horst. Als ondernemer onderscheidde Onderweegs zich door oog te hebben voor de mens achter de klant en door jarenlang belangeloos boekhoudkundige ondersteuning te verlenen aan medemensen die dat nodig hadden.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen