Harderwijker Speld voor Cees Bertijn uitgereikt door locoburgemeester Companjen

Foto: ©Maximaal Sales

Locoburgemeester Marcel Companjen heeft op maandagmiddag 13 december in het stadhuis van de gemeente Harderwijk, de Harderwijker Speld uitgereikt aan de heer Cees Bertijn. Familie en collega’s waren aanwezig op de eindlocatie van de ‘Elfstedentocht’ die Cees en vrouw vandaag maakten. Zijn zoon speldde het eremetaal op.

Harderwijker Speld voor Cees Bertijn

De heer Bertijn neemt afscheid van Mijnschool en gaat met pensioen. Hij zette zich meer dan 40 jaar in voor leerlingen van Educare. Hij was onder meer oprichter van sportclub ‘De Drempel’, maakte zich hard voor het invoeren van psychomotorische training (PMT) binnen het praktijkonderwijs en heeft zich vanuit Mijnschool verdienstelijk gemaakt voor Sportmove, de opbouw van GA! Harderwijk en de Gezonde School.

Respect voor inzet voor samenleving

De manier waarop Cees Bertijn zich belangeloos inzette voor jongeren met een beperking in onze samenleving dwingt respect af. Daarmee is hij een voorbeeld en inspiratiebron voor velen. Het college van burgemeester en wethouders onderstreept de waardering voor de heer Bertijn met de eervolle uitreiking van de Harderwijker Speld.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen