Stadsidee 2022 van start

Foto: ©stadsidee.nl

Onder het motto “Heb jij een tof idee?” daagt de gemeente inwoners van Hierden en Harderwijk uit mee te doen aan de actie Stadsidee 2022. Het is alweer de zevende editie van deze campagne die bedoeld is om buurt, wijk, dorp of stad mooier, leuker en leefbaarder te maken.

Een maand de tijd voor verbeteren van de openbare ruimte

Voor de realisatie van het Stadsidee 2022, dat door inwoners zelf wordt gekozen, is een bedrag van € 45.000 beschikbaar. Uiterlijk vrijdag 27 mei moeten de plannen via de website stadsidee.nl  zijn ingediend. Alle inwoners van Harderwijk en Hierden bepalen vervolgens vanaf donderdag 8 juni, in een digitale stemronde, welk idee dit jaar wint. Het Stadsidee werd in 2016 geïntroduceerd door de gemeenteraad en daagt inwoners uit ideeën aan te dragen om de openbare ruimte te verbeteren. De afgelopen zes jaar zijn er vele tientallen creatieve ideeën ingestuurd. Vorig jaar won het idee om een echt basketbalveld aan te leggen. In de voorgaande jaren waren het ook een pumptrackbaan, een hondenstrand, de natuurspeeltuin bij het station, een Calisthenicscourt en een Verkeerstuin bij de Rietmeen.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen