Kinderburgemeester en kinderwethouder gezocht

Foto: ©Gemeente Harderwijk

Wij zijn op zoek naar een nieuw kindercollege dat vanaf oktober/november een jaar lang de burgemeester en wethouders helpt met ceremoniële taken, aanwezig is bij evenementen en ook zelf initiatief neemt. Kinderen uit groep 7 en 8 kunnen zich opgeven.

Kinderburgemeester en kinderwethouder worden? Hier aanmelden?

Wil je je aanmelden voor het kindercollege voor 2022-2023? Geef je dan op via een filmpje van maximaal 90 seconden. Vertel daarin waarom jij geschikt bent voor het kindercollege en waarom je het leuk vindt om kinderburgemeester of kinderwethouder van Harderwijk en Hierden te worden. Geef in je filmpje ook aan welke onderwerpen en thema’s jij belangrijk vindt. Kijk voor meer info en het aanmeldformulier op www.harderwijk.nl/kindercollege.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen