Wethouder Pijnenburg opent vernieuwd basketbalveld

Foto: gemeente Harderwijk

Op dinsdag 27 september opende wethouder Martijn Pijnenburg het vernieuwde basketbalveld aan de Drielandendreef. De aanleg van een kwalitatief goed basketbalveld is de winnende inzending van het Stadsidee 2021.

Over het basketbalveld

Met de uitvoering van hun idee realiseren de initiatiefnemers een kwalitatief goed basketbalveld dat aantrekkelijk is voor iedereen. Een plek waar jong en oud een lay-up kan maken, spontaan of georganiseerd. Een basketbalveld met een ondergrond die veilig is voor spieren en gewrichten en met baskets die aan de veiligheidstandaarden voldoen.

Over het Stadsidee

Het Stadsidee daagt inwoners uit ideeën aan te dragen om de openbare ruimte te verbeteren. Het is een initiatief van de gemeente Harderwijk bedoeld om inwoners de mogelijkheid te geven bij te dragen aan de inrichting van hun leefomgeving. En zo de buurt, wijk of stad mooier of leefbaarder maken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen