Feestelijke ondertekening koopovereenkomst woning 1e fase Harderweide 

Foto: ©Gemeente Harderwijk

Donderdag 9 februari tekenden Vanessa en Max de koopovereenkomst van hun huis in Harderweide. Dit is één van de eerste van de in totaal 41 woningen van fase 1 van de nieuwe wijk Harderweide.

Vogelhuisje

Als symbool van welkom en gelukbrenger gaf wethouder wonen en ruimtelijke ontwikkeling, Edwin Enklaar, de nieuwe eigenaren een vogelhuisje cadeau. Hij benadrukte het belang van het creëren van hoogwaardige woningen en een duurzame woonomgeving voor de inwoners van Harderweide. Wethouder Enklaar: “Ik hoop dat de nieuwe bewoners het vogelhuisje ook zien als een aanmoediging om zich te verbinden met onze mooie natuur en omgeving”.

Harderweide

De nieuwe woonwijk Harderweide is onderdeel van Drielanden en biedt moderne, comfortabele en energie-efficiënte woningen in een groene omgeving. Het is een unieke gelegenheid voor mensen om een nieuw thuis te creëren en te genieten van de vele voordelen van het wonen in een groene omgeving, terwijl alle voorzieningen en de stad Harderwijk ook dichtbij zijn. Op www.harderweide.nl staat meer informatie over het toekomstige woningaanbod.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen