College en secretariaat steken handen uit de mouwen bij Voedselbank

Foto: ©Gemeent HArderwijk

In het kader van de actiedagen van NLdoet later deze week hebben burgemeester en wethouders en hun bestuurssecretariaat vandaag alvast de handen uit de mouwen gestoken bij de Harderwijkse voedselbank.

College en secretariaat helpen Voedselbank

De voedselbank is door de inflatie- en energiecrisis voor veel inwoners een redding in de wekelijkse boodschappen. Het aantal klanten van de voedselbank is het afgelopen jaar toegenomen doordat onder andere energie en levensmiddelen flink duurder werden. Meer inwoners dan voorheen maken ondertussen gebruik van de hulp van de voedselbank. En daaraan wilden de burgemeester, wethouders en de medewerkers van het bestuurssecretariaat graag hun steentje bijdragen met hand- en spandiensten zoals het plakken van tenminste-houdbaar-tot-stickers en het in voorraad zetten van de producten.

NLdoet

Vrijdag 10 maart en zaterdag 11 maart zijn de officiële dagen van NLdoet. Het was bij de voedselbank echter niet mogelijk om op die dagen te komen helpen. Op vrijdag werken er de vaste medewerkers in verband met de privacy van klanten. Op zaterdag is de voedselbank gesloten.

Doe mee met NLdoet!

Hopelijk kunnen de talloze leuke initiatieven op heel veel plaatsen in Nederland rekenen op veel helpende handen komende vrijdag en zaterdag.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen