Gratis energiebesparende maatregelen door klusteam

Foto: ¢Canva/MAximaal Sales

Heeft u een laag inkomen en hoge energiekosten? Of woont u in een woning met een slecht energielabel? Dan is het verstandig om energiebesparende maatregelen te nemen. Denk aan tochtstrips, radiatorfolie en brievenbusborstels. Wij hebben een klusteam in het leven geroepen om inwoners hier (gratis) bij te helpen.

We hebben al 500 huishoudens geholpen

Het klusteam heeft in Wittehagen Zuid, Tinnegieter, Stadsdennen, Kranenburg, het Nachthok en Sypel West al bijna 500 huishoudens geholpen met energiebesparende maatregelen. Een Energieklusser komt op afspraak bij u langs en neemt de benodigde materialen mee. In ongeveer 2 uur worden de materialen gratis in uw woning geplaatst.

U kunt zich aanmelden voor het klusteam

In de komende weken staan Stromenwaard, Helmbloemmeen en Hoefbladmeen op de agenda van het klusteam. In april zijn de Zeebuurt en Hierden aan de beurt. Heeft u een brief van het klusteam gekregen en wilt u zich aanmelden? Vul dan uw postcode en huisnummer in op www.energieklus.nl/harderwijk. Als u in aanmerking komt, krijgt u een uitnodiging om een afspraak te maken.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Reacties

Cookieinstellingen