Werkzaamheden tussen station en rotonde Stationslaan

Foto: ©Canva/Maximaal Sales

In mei werkt Schagen Infra aan de Stationslaan. Dit gebeurt in opdracht van de gemeente Harderwijk.

Busdrempels vervangen

De busdrempels ter hoogte van Stationslaan 19 vervangen we door een asfaltdrempel. De drempels ter hoogte van Stationslaan 16 verdwijnen. Deze vervangen we door asfaltverharding.

Van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 mei voeren we de voorbereidende werkzaamheden uit. Verkeer, en dus ook de hulpdiensten, kunnen deze werkzaamheden passeren.

Daarnaast werken we ook enkele nachten:

  • nacht van woensdag 10 op donderdag 11 mei van 0.00 tot 5.30 uur
  • nacht van donderdag 11 op vrijdag 12 mei van 0.00 tot 5.30 uur
  • nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei van 0.00 tot 5.30 uur

Tijdens deze nachten blijven aangrenzende woningen, bedrijven en zijstraten bereikbaar via de Kiss+Ride-strook en het fietspad. Aan het begin en einde van ons werkvak en ter plaatse van de Badweg staan verkeersregelaars. U kunt de werkzaamheden dus altijd passeren.

Herstellen beschadiging middenstrook

Op het deel van de Stationslaan tussen de rotonde en Westeinde herstellen we een beschadiging die is ontstaan aan de overrijdbare middenstrook in de weg. Dit doen we in de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei. Als het wegdek op dat moment te nat is, wijken we uit naar de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 juni van 0.00 tot 5.30 uur. Ter plaatse van deze werkzaamheden staan verkeersregelaars om verkeer veilig om de werkzaamheden heen te leiden.

Meer info

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen [email protected] of 038 – 477 82 88.

Meer nieuws

Voor meer nieuws kunt u Harderwijk Nieuws toevoegen op uw social media kanalen. Ook kunt u lid worden van onze nieuwsbrief. En kunt u ons via push-meldingen op uw beeldscherm krijgen. Ook voor regionaal nieuws kunt u terecht bij de buren. Nunspeet Nieuws en Apeldoorn Nieuws en Ermelo Nieuws. Adverteren kan natuurlijk ook! Adverteren op de meest gezochte Facebook-pagina voor Harderwijks Nieuws? Mail dan naar [email protected] of bel naar 06-42022831.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen